ИНДИВИДУАЛНА ИЗРАБОТКА ПО ВАШИТЕ РАЗМЕРИ

Вдъхновени от непреходната  женска красота, ние от CREDA ви предлагаме изработка на мечтаната дреха точно по Вашите размери! Изработването на дрехи по поръчка изисква  професионализъм, майсторство и индивидуален подход към всяка създадена дреха. Именно тази вдъхновяваща комбинация от умения превръща изработването на дрехи в творчески процес. Резултатите от него многократно надскачат изделията на масовата мода и преминават в сферата на дизайна като поле за креативност и творческо мислене. Защо да изберете индивидуална поръчка или изработване на дреха, специално за вас? Вие можете да се насладите на редица модни предимства:

  • Избор на цвят и подходящ десен.
  • Избор на уникална кройка и модел, които да подчертават  предимствата на Вашата фигура.
  • Материя според Вашите разбирания  за качество, състав и екологичност.
  • Съвет от опитен моден стилист, с помощта на който да изградите цялостна визия съобразно личните Ви предпочитания.

В Ателие CREDA всяка дреха е бутикова, а много от декоративните елементи се изработват ръчно. От нашиването на миниатюрните декоративни елементи до копчетата и финалния шев всеки един детайл е сътворен с изящност, която само човешката ръка може да създаде. При изработването на дрехи по поръчка Ви гарантираме много приятни емоции в процеса Вашата външна трансформация и изграждане на цялостен моден образ, а именно:

  • Творчески подход към крайното изделие като към произведение на изкуството.
  • Радост от творческото преживяване и създаване на неповторим индивидуален образ.
  • Ние ще Ви придружим през целия цикъл от планирането и изработката на дрехи по поръчка до постигане на краен резултат, който надминава и най-смелите Ви очаквания.

В нашето онлайн ателие за Висша мода Creda.bg можете да откриете много творчески решения за елегантни рокли, поли,  ризи или връхни дрехи, според Вашите предпочитания.

При индивидуалната изработка на дрехи по поръчка, Вие ще се насладите на персонално отношение, но най-вече на удоволствието да подходите към външния си вид творчески, като към произведение на изкуството. Защото когато говорим за Висша мода, крайният резултат е съчетание от индивидуалност, майсторство и внимание към най-малките детайли.

Любов, страст и внимание

С много любов избираме качествени материи със състав, в който преобладават естествени
тъкани като лен, памук, коприна и вискоза.

С много страст нашите конструктори и шивачи показват майсторството си при изработката на
бутиковите облекла.

С много внимание съчетаваме опита ни и съвременните модни тенденции при изработката на
най-подходящата за Вас дреха, с която да се чувствате уникални и красиви.

Как го постигаме?

Процесът на изработка преминава така: провеждаме индивидуална среща с Вас.  С помощта на нашите стилисти определяме – форма на тялото, цветотип и материя. На тази база препоръчваме най-подходящият за Вас модел. Така магията на Вашето превъплъщение става реалност…

Открехнахме завесата… но нека оставим и място за още приятни изненади. 

Очакваме Ви!

Направете запитване за индивидуална изработка