Модата на 21 век

ТЯ е нагло нарушение на всички правила и тенденции в стила, които са се формирали в продължение на векове. Тя преминава границите на допустимото и ни изненадва с невъзможни стилови комбинации. Ако някой в края на миналия век дръзнеше да се облече така както ни предлагат модните подиуми днес, то определено щеше да остане неразбран и дори по-лошо, би рискувал да бъде поставен в категорията „хора без вкус“.
Една от отличителните черти на модата на 21 век е смелото смесване на стилове и  изграждане на събирателен образ, който се състои не само от различни стилистични решения, но и от различни времеви епохи.

Историята на модата на 21 век още не е написана, но основните тенденции, които ни диктуват световните подиуми, инфлуенсъри и фешън-влогъри са смелост и склонност към експериментиране. Ако решите да приемете това нейно предизвикателство със сигурност ще изградите свой характерен и уникален стил.

Няколко полезни съвета все пак:

  • нека водещото при съставяне на Вашия гардероб да бъдат личните предпочитания, особеностите на фигурата и най-важното времето, повода и мястото, за където се обличате;
  • в изграждането на Вашият цялостен образ не смесвайте повече от два стила;
  • класиката винаги е на мода, така че когато се колебаете какво да облечете за някой важен повод,  стремете се към класическа визия и никога няма да сгрешите.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart