за нас

ДА ПОГОВОРИМ ЗА СТРАСТТА​

Здравейте, 

Това сме ние – Таня и Яна, майка и дъщеря с една обща МЕЧТА. Мечта, която сбъдваме с нашия бранд – CREDA. Всяка от нас носи в себе си голяма СТРАСТ към модата и именно тази страст искаме да споделим с вас! 

Като майка и дъщеря много обичаме да пазаруваме заедно. И двете харесваме онази небрежна елегантност в облеклото, която откриваме в ласката на морския бриз, защото сме от Варна и много обичаме тази синя прелест. Обяснимо е, че имаме различен вкус, но установихме, че когато и двете харесаме една и съща дреха тя се превръща в модна находка и нашите приятели се интересуват от къде сме я купили. Така, почти на шега, започнахме да създаваме своите първи модели.

Защо създадохме CREDA.BG? Ценим творчеството. Стремим се да създаваме дрехи, които са модерни и удобни. Вдъхновяваме се една от друга и от възможността да сбъдваме мечтите си, но сме истински щастливи от високата оценка, която получаваме от нашите любими клиентки.

Каква е нашата визия? Обичаме класиката, но с нотка на младежка дързост.

Още малко за нас: Дрехите на CREDA.BG се произвеждат в малки серии. CREDA е 100% българска марка. Всичките ни изделия се произвеждат в България, по наш уникален дизайн. 

Затова 🙂

Ако искаш да подчертаеш своята индивидуалност, ако искаш да се чувстваш удобно през целия ден, ако цениш авторския дизайн и етикета “произведено в България”, то тогава дрехите на CREDA.BG са за теб. Приятно пазаруване. 

Дамски дрехи онлайн.

Последвайте ни

Shopping Cart